Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Utah

Nekretnina na prodaju u Utahu

Utah je američka država karakterizirana velikim pustinjskim prostranstvima i planinama Wasatch. Grad Salt Lake City je glavni grad i nalazi se oko Trga Hrama, kuće mormonske crkve i nosi ime iz Velikog slanog jezera na sjeverozapadu grada.

Utah graniči s Coloradom, na sjeveroistoku sa Wyomingom, na sjeveru s Idahom, na jugu s Arizonom, a na zapadu s Nevadom. Na jugoistoku također s Novim Meksikom. Tržište nekretnina u Salt Lake Countyu koristilo je još jednu godinu snažnog demografskog i gospodarskog rasta i vrlo povoljnih hipoteka. Šestu godinu zaredom, prosječna stopa hipoteke bila je manja od 4%.

Prosječna prodajna cijena nekretnine za prodaju u Utahu, posebno u Salt Lake County, porasla je za 10% u 2017, što označava šestu godinu zaredom povećanja cijena.

Bez sumnje, Salt Lake City je sada rangiran kao gradsko područje trenutno među najboljim tržištima nekretnina 2018. godine, pa je jedno od najboljih mjesta za traženje nekretnina u Utahu.

Iako to može biti najjeftinije država za život, troškovi života u Utahu su bolji od nacionalnog prosjeka.

Zbog toga ne iznenađuje da je životni vijek zanimljiviji za tehničare Silicijske doline koji pokušavaju poduzeti veće troškove Kalifornije.

Drugi razlog zašto ljudi odlučuju živjeti za prodaju u Utah je njegov rang kao jedan od najsigurnijih država u naciji, u stvari je rangiran 9..

Statistike pokazuju da je Salt Lake City grad s najbržim rastom rente u zemlji.

Pri odabiru između višeg ili nižeg iznajmljivanja, mnogi Utahani odlučuju za prodaju nekretnine u Utahu.

Razlozi koji privlače mnoge ljude da se presele ovdje jesu: poslovne prilike, rast radnih mjesta i statistika troškova života najzanimljivija su obilježja, ali i ljepotu države.

Prema novim istraživanjima Sveučilišta u Utahu, golemi tržišni poslovi u Utahu nadilaze radničke plaće, prijeteći državi stambenu krizu po pristupačnim cijenama.

Od 2010, Utah je najpopularniji i najbrže rastući narod u SAD-u i zbog toga postoji povećanje potražnje za nekretninama za prodaju u Utahu. Također, najpristupačnije kamatne stope za one koji primaju dohodak, teže je kupiti nekretninu za prodaju u Utahu.

  •  
    Selio se u Utah. Emigrirani i žive u Utahu

        Amerika je nesumnjivo jedna od najtraženijih kontinenata kada se pretpostavlja da ćemo radikalno promijeniti život. Bilo da se radi o ograničenom razdoblju, kao što je studijski odmor ili opuštajući izlet, ili da se trajno resetira vaša dnevna rutina od početka, nije važno. Sve će doći svi ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB